A Secret Weapon For petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %a hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

bu dediklerimden biri veya bir kaçınında sorun var ise petekleriniz ısınmaz veya bir kısım petek ısınır.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa difficulty kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa dilemma tesisattan kaynaklanıyordur.

You might be using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a less complicated version to provde the most effective knowledge.

uzun yıllardır petek ve kombi temizliği yapan kurumsal firmadır. Peteklerinizde ısı kaybı yaşıyorsanız, bizimle iletişime geçin, evinizi kirletmeden kombi ve peteklerinizi temizleyelim.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak petek servisi peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Petek tıkalı bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara istanbul petek servisi davetiye çıkarmış olursunuz.

Tıkalı olan kalorifer boruları istanbul petek servisi ancak petek temizliğinden sonra verimli hale gelmektedir. Sizde düzenli petek temizliği yaptırın ve ısınmayan petekleriniz ısınmaya başlasın.

İstanbul çOkay kalabalık bir şehir bu sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçok binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan petek servisi ihtiyacı artworkırıyor.

It looks like you were misusing this feature by heading way too quickly. You’ve been temporarily blocked from working with it.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi petek servisi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page